var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")
}

5 saker ni kanske inte visste om mig

1. I två års tid har jag varit halvvegetarian och alltså inte ätit rött kött men sen i måndags äter jag inte heller fisk och fågel! (Utom vid vissa tillfällen)
2. Jag lyckades övertala min pappa att köpa två rambutans idag, åt såna nära jag var liten då mina kompisar hade med såna. Blir kalas på rambutan ikväll!
3. Jag har svårt att lite på människor och är otroligt rädd för att såra människor och har därför ganska svårt för att låta människor komma in i mitt liv.
4. Jag har 1266 bilder och videos i min kamerarulle på mobilen. Selcas all the way!
5. Jag snodde idén till det här inlägget från Missnosebleed, som förövrigt är asgrym! Busigt av mig vah?
 
Bild från min instagram @nattiswehlin. :)

}

Inspiration - Anzujaamu

När man sitter på tumblr hittar man alltid nya människor som är så otrolitg fina att man vill stoppa dem i garderoben och ta fram och krama på dem hela tiden! Den senaste tiden har jag haft en girlcrush på Anzujaamu eftersom att hon är så otroligt fin och har galet fin stil! Absolut en av mina favoritbloggar på tumblr och om ni inte vet vem hon är så tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg HÄR.
 
 

}

Kigurumimys

Idag är en kall och tråkig dag och för att göra den lite bättre så har jag myst in mig i min kigurumi i soffan med varmchoklad, katterna och mamma och kollat på film. Har inga riktiga planer idag så tänkte att jag skulle fortsätta sitta här och mysa tills jag åker till pappi. Har ni något kul på gång idag? Känner mig seg i hela kroppen och har ont i huvudet men hoppas verkigen inte att jag blir sjuk, att vara sjuk sista delen i skolan känns lite halvsegt så i helgen kommer jag att ta det lugnt och bara göra saker som inte är särskilt ansträngande. Ta ett bad står på listan, supermysigt med bad!

RSS 2.0