var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")
}

Living in chaos

Spenderat hela dagen med att ta ut alla kläder och alla saker från min klädkammare och även rensat igenom det. Vi ska göra om hela klädkammaren och då får alla kläder bo i mitt rum medan vi fixar, tyvärr betyder det att mitt rum är helt kaosartat men förhoppningsvis får jag lite ordning på det. Har just nu 6 lådor med underkläder, strumpor, strumpbyxor, träningskläder och "myskläder" och en klädställning fylld med mina tröjor, klänningar, kjolar och byxor. När jag ser allting tillsammans såhär känns det som om jag har överdrivet med kläder, men vill ändå ha fler. Lider nog av något hemskt shoppingsyndrom.
 

}

Miniuppdatering

Har inte haft någon lust till att blogga de senaste dagarna då jag mest gått runt och bara tagit det lugnt. Nu ligger jag på en luftmadrass på balkongen med kuddar och en fläkt, klarar inte av värmen så ligger här i skuggan och försöker ta det lugnt. Jag hoppas att ni i alla fall njuter av sommaren och värmen. 

}

This is a Ghost town

Efter ungefär 2 timmar framför spegeln så ser jag ut såhär. Ville göra något annat än att lata mig på soffan och tröttnar aldrig på att göra "konstiga" sminkningar och därav att jag ser ut som jag gör just nu. Hade en liten ide om hur det skulle bli men experimenterade mig fram och blev nöjdare än jag trodde att jag skulle bli. Nu vill ni nog se hur det blev, så låter bilderna tala för sig själva.
 

RSS 2.0