var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")
}

Photoshoot?

Har fått en massa inspiration under hela dagen eftersom att jag har kollat runt på tumblr, ett flertal bloggar och olika webbshoppar och all den inspirationen har nu lett till att jag har tankarna på att ha en photoshoot. Det enda problemet just nu är att jag inte har någon aning om hur jag vill ha bilderna eller ens vad jag borde ha för kläder. Åhhh, det känns så surt när inspirationen är på topp att inte ha en aning om vad jag ska göra, men det löser sig nog. Om jag lyckas knåpa ihop något fint så kommer det nog att komma upp på bloggen om någon dag, så håll ögonen öppna!

}

Inspiration♥

Suttit hela förmiddagen och kollat på olika sidor efter inspiration och nu behövs bara pengar, pengar och ännu lite mer pengar. Känns alltid lika segt att hitta kläder man verkligen tycker om och inte kunna köpa allt på grund av att jag inte får in särskilt mycket pengar varje månad, om någon har ett tips på jobb till en 15 åringen så får ni gärna säga till! Jag tänkte i alla fall beställa hem något eftersom att det är så otroligt fina grejer som jag hittat!

}

Hårfärgsblandning

Eftersom att min hårfärg inte riktigt blev som jag ville från början så började jag mixtra i tankarna, så när jag skulle köpa ny lila köpte jag även en rosa och blandade ihop dem med balsam till en fin smet och jag blev överlycklig över resultatet! Färgen är mycket mer intensiv nu, vilket är det jag är ute efter. Nästa gång kanske det blir något annat, eller samma fina färg igen, who knows?
Hade också på mig min favotröja från Seikes märke ROYALRXXKER❤️

RSS 2.0